Samsung Galaxy M51 6128GB White БВ (Стан 5-)

Samsung Galaxy M51 6 128GB White БВ (Стан 5-)

39892

1 міс.

В наявності

6 000 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Galaxy M51

  • Акумулятор 7000 мАг + Супершвидка зарядка
  • Потужний ігровий процесор
  • Яскравий sAMOLED екран (6.7 ")

Екран без кордонів для максимального занурення

Безмежний 6.7-дюймовий sAMOLED Plus екран Galaxy M51 забезпечує природне перенесення кольорів зображення в будь-який момент: під час ігор, при перегляді фільмів і серфінгу в интернте. Насолоджуйся ефектом максимального занурення під час всіх своїх улюблених занять.

Дизайн, продуманий до дрібниць

Смартфон Galaxy M51 притягує погляд. Гладкі плавні лінії корпуск дозволяють комфортно тримати його в руці, а унікальний глянсовий корпус відмінно підкреслить твій стиль. Вибери один з доступних відтінків Чорного або Білого кольору.

Залишайся завжди на зв'язку

У динамічному ритмі життя потрібен смартфон, на який завжди можна покластися. Galaxy M51 володіє потужним акумулятором на 7000 мАг (типове значення) *, завдяки чому ти зможеш грати, ділитися файлами з друзями або здійснювати стрімінг відео протягом цілого дня. А Супершвидка зарядка на 25Вт дозволить швидко зарядити смартфон, завжди залишатися на зв'язку з важливими людьми.

Чотири камери для загального використання

Зняти об'єкт крупним планом, зробити пейзаж, знімок в нічний час або приголомшливий портрет з ефектом розмиття – смартфон Galaxy M51 здатний на все завдяки чотирьом AI-камерам: основний об'єктив на 64МП , ультраширококутний камера з кутом огляду 123° на 12МП, 5МП камера для макрозйомки і 5МП камера з датчиком глибини.

Дивись на світ ширше

Створюйте неймовірні фотографії з ультраширококутний камерою. А завдяки основній камері 64МП твої фотографії вийдуть відмінно як вночі, так і вдень.

Найдрібніші деталі у всіх подробицях

5МП камера для макрозйомки відкриває неймовірні можливості для знімків крупним планом. Вибирай режим "Живий фокус" і регулює ступінь розмиття фону, щоб виділити головний об'єкт зйомки і відобразити його найдрібніші деталі і відтінки.

Твій об'єкт в центрі уваги

5МП Камера з датчиком глибини дозволяє регулювати рівень різкості як до, так і після зйомки. Покращена конструкція 5МП Камери з датчиком глибини допоможе усунути небажані фонові шуми з твоїх знімків, щоб вони виглядали більш професійними.

Яскраві емоції, яскраві Селфі

Додай нових фарб у свої Селфі. Фронтальна камера Galaxy M51 на 32МП гарантує яскраві та чіткі знімки з високою роздільною здатністю. Давай себе і своїх друзів на фотографії за допомогою режиму "Живий фокус" і яскраві емоції вам точно забезпечені.

Потужний смартфон для роботи і розваг

Galaxy M51 оснащений швидким процесором і містким об'ємом пам'яті для зберігання всього самого важливого. Плавне і швидка робота смартфона забезпечується вдосконаленим восьмиядерна процесором і 6ГБ оперативної пам'яті. Вбудована пам'ять 128ГБ і можливість її розширення до 512ГБ за допомогою microSD карти дозволить тобі зберігати ще більше фотографій, відео, ігор і додатків.

Надійна система захисту тепер доступна кожному

Насолоджуйся швидкої і оптимізованої роботою смартфона разом з нашим додатком Samsung Members. Інтерактивна діагностика та оптимізація програми дозволяє легко налаштувати продуктивність пристрою.

Зосередься на важливому

Інтерфейс "One UI" допоможе тобі сконцентруватися на тому, що дійсно важливо. Апаратне та програмне забезпечення працюють настільки злагоджено, що ти отримуєш доступ до всіх функцій і контенту швидше, ніж раніше. Використовуй Нічний режим для більш комфортної роботи в темний час доби, а інтуїтивно зрозумілий інтерфейс зробить твій смартфон продовженням тебе.

Ми підкажемо, як зберегти твоє пристрій в отличном состоянии

Насолоджуйся швидкої і оптимізованої роботою смартфона разом з нашим додатком Samsung Members. Інтерактивна діагностика та оптимізація програми дозволяє легко налаштувати продуктивність пристрою.