Samsung M205 Galaxy M20(2019) 464Gb Charcoal Black БВ (Стан 5)

Samsung M205 Galaxy M20(2019) 4 64Gb Charcoal Black БВ (Стан 5)

38475

1 міс.

В наявності

3 500 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк
фото 1 Samsung Galaxy M20

Нове покоління - нові можливості

Samsung Galaxy M20 відноситься до нової лінійки смартфонів Galaxy M, орієнтованої на молоду аудиторію. Відмінно збалансовані характеристики дозволяють смартфону справлятися з великими навантаженнями і новими викликами. Безрамковий FHD + дисплей з поліпшеною передачею кольору забезпечує неймовірні враження від перегляду відео. Восьмиядерний процесор дозволяє користуватися смартфоном в режимі багатозадачності. Смартфон оснащений потужною подвійною камерою і високоємною батареєю для тривалої роботи на одному заряді.

Неймовірна реалістичність зображення

Samsung Galaxy M20 отримав дисплей Infinity-V з каплевидним вирізом. FHD + безрамковий дисплей діагоналлю 6,3 дюйма з співвідношенням сторін 19.5:9 візуально збільшує площу зображення. Покращена передача кольору і висока контрастність роблять картинку яскравою і живою і забезпечують повне занурення в події на екрані.

фото 2 Samsung Galaxy M20

Неймовірний фотограф

Samsung Galaxy M20 не тільки переносить всі деталі на фотографію, він висловлює ваші емоції і настрої за допомогою яскравих і чітких знімків. Кожен модуль здвоєної основної камери виконує певні завдання. Основна камера на 13 Мп має діафрагму F/1,9 для отримання чітких якісних знімків при недостатньому освітленні. Друга ширококутна камера на 5 Мп створює виразні атмосферні знімки з охопленням на 120 градусів.

фото 3 Samsung Galaxy M20

Селфі швидко і просто

З фронтальною камерою на 8 Мп з вбудованим спалахом отримуйте дивовижні селфі - знімки, всього лише натиснувши на кнопку. Створюйте яскраві і живі автопортрети з розмитим фоном і діліться ними з друзями.

фото 4 Samsung Galaxy M20

Потужний процесор і пам'ять

За плавну і злагоджену роботу всіх додатків відповідає однокристальна система Exynos 7904 з вісьмома ядрами. Процесор споживає мінімум заряду навіть в режимі мультизадачности. Оперативна пам'ять до 4 Гб і флеш - пам'ять до 64 Гб з можливістю розширення до 512 Гб дозволяють користуватися ресурсоємними додатками і зберігати багато інформації під рукою (музика, фото, відео, документи та ін).

фото 5 Samsung Galaxy M20

Батарея

Щоб мати можливість відтворювати відео і музику, спілкуватися і працювати багато годин без перерви Samsung Galaxy M20 укомплектований неймовірно ємною батареєю на 5000 мАг. Як стверджують виробники, заряду батареї вистачить на відтворення відео до 28 годин. Багаторівнева фірмова технологія управління зарядом забезпечує ефективне споживання ресурсу для збільшення автономної роботи.

фото 6 Samsung Galaxy M20
фото 7 Samsung Galaxy M20

Універсальна зарядка

Універсальний швидкісний порт Type-C на 15 ват втричі скорочує час заряду в порівнянні зі звичайною зарядкою. Всього 10 хвилин швидкої підзарядки дозволять вам слухати музику до 11 годин або близько 3 годин дивитися відео.

Зручне розблокування

Смартфон Samsung Galaxy M20 підтримує розблокування обличчям і за допомогою відбитка пальця. Який спосіб розблокування вибрати - вирішувати тільки вам. Достовірно одне: всі ваші дані знаходяться під надійним захистом.

фото 8 Samsung Galaxy M20