Samsung M215 Galaxy M21 464Gb Blue БВ (Стан 4+)

Samsung M215 Galaxy M21 4 64Gb Blue БВ (Стан 4+)

38268

1 міс.

В наявності

4 000 грн

  • Самовивіз - безкоштовно
  • З магазинів Smart (Чернівці)  
  • "Нова пошта"
  • по тарифах перевізника
  • "Кур'єрська доставка"
  • Кур'єром м.Чернівці
  • Кур'єром - 50 грн
  • Експрес за 2 години - 100 грн
  • Готівкою
  • Безготівкою
  • Кредит або розстрочка
  • Приват банк

Ще більше місця з U-дисплеєм для виконання будь-яких завдань
Нерозумна U-Display нової Galaxy M21 покаже ще більше вмісту! 6.4 -дюймовий діагональний екран виготовляється за допомогою технології Super AmoLED FHD+, тому він забезпечить виняткову точність передачі зображень. Грайте або дивіться фільми, насолоджуючись високим реалізмом та деталями. Крім того, смартфон має функцію розділення екрана, з якою ви можете виконувати кілька завдань одночасно.
гармонійний дует стилю та комфорту
Потік корпусу Galaxy M21 зручно падає в руку, що дозволяє легко вам легко керувати смартфоном. Унікальне зображення було створено завдяки глянсовим матеріалам та дизайні з ефектом 2,5D. Виберіть один із трьох кольорів: чорний, зелений або синій.
Три модулі мають багато перспектив, а ваші фотографії будуть ідеальними. Створіть чіткі фотографії в будь-який час доби, оскільки 48-мегапіксельна основна камера збереже найменші деталі. Фото Захоплюючий пейзаж, використовуючи силу 8-мегапіксельної ширококутної камери. Ущільнюйте унікальні кадри з фоном фону, використовуючи здібності 5-мегапіксельного датчика глибини.
Ультрапашичний формат для панорамних фотографій
Виправити ще більше деталей на ваших знімках за допомогою камери ультра-чіпа. Широка кута об'єктива з кутом перегляду 80 ° та ультра -ринцевим модулем з оглядом 123 ° зафіксує сцену, як ви бачите. Тепер зйомка панорам стала ще простішою, просто стоячи на місці - ви створюєте шедевр!
Керування глибини та насичення фотографії в процесі та після їх створення. Камера з 5 Мп з датчиком глибини дозволяє зменшити шум фону на ваших кадрах. Таким чином, остаточні зображення мають професійний вигляд.
Подивіться на себе в новому світлі з selfie
Оцініть високу якість портретних фотографій з Galaxy M21! Маючи точність 20 мегапікселів, модуль легко збереже природну точність фотографії. Крім того, об'єктив підкріплений функцією "Живого фокусу". Зробіть селфі, перебуваючи в кафе чи в парку, створюючи найкращі жалюзі з м'яким розмиттям фон!
Швидка обробка та потокові трансляції з потужною апаратною платформою
Високопродуктивний 8-ядерний процесор та 4 ГБ оперативної пам’яті може легко впоратися з завдань будь -якого виду. Перегляньте онлайн -трансляції з максимальною швидкістю або грайте в ігри з відмінною графікою. 64 ГБ внутрішньої пам’яті та зовнішнього приводу до 512 ГБ забезпечать достатньо місця для завантаження, публікацій та потокових передач.
Зарядка за цілий день
не має значення, як ви використовуєте смартфон, дивитесь фільми або спілкуються У відеочатах телефон повинен підтримувати активний ритм вашого життя. Galaxy M21 оснащений пакетами 6000 мА/год, тому це дозволить звичайні завдання. Використовуйте смартфон комфортно, не турбуючись про стан акумулятора. Крім того, функція швидкої зарядки 15 Вт дозволить вам якомога швидше заряджати пристрій.
Зручна безпека вашого смартфона
Датчик відбитків пальців
Використовуйте простий мобільний доступ із рівнем безпеки, якому ви можете довіряти . Galaxy M21 оснащений відбитком пальців ззаду, ви легко отримаєте доступ до додатків і керуватимуть смартфоном.
Розпізнавання обличчя
Зберігайте дані безпеки та легко розблокувати свій смартфон за допомогою технології розпізнавання обличчя. З нею ви отримаєте доступ до інформації, просто переглядаючи екран. Система аналізує обличчя та порівнюється зі збереженим шаблоном, забезпечуючи високий рівень захисту.